Näs IF

Referat: Horndals IF - Näs IF

Horndals IF - Näs IF 3-3 (1-1)

Delad pott i en match som Horndals skulle ha avgjort redan i första halvlek.
Stort bollinnehav och mkt chanser, som man tyvärr tar fel beslut på, samtidigt som deras målvakt gör ett flertal bra räddningar på. Lite mer kyla och passningar i rätt läge istället så hade vi stängt matchen.
Istället går vi till halvtidsvila med ställningen 1-1, efter att Näs kvitterat på en slumpboll i straffområdet som vi inte rensar bort i tid. Tror det var deras enda "läge" i första halvlek. Nej förresten, Niklas i mål gör en kanonräddning på ett friläge som vi trodde det var offside på.
1-0 målet för oss kom genom ett själmål på hörna.

Andra halvlek blir lite jämnare, trots att vi är laget som försöker rulla boll och spela. Tack vare vinden kan Näs lyfta upp lite längre chansbollar och därmed skapa lite fasta situationer i form av hörnor. Det är Näs alltid farliga på.
Näs gör också 1-2 innan Magnus Sjöström kvitterar till 2-2.
2-3 blir det sedan på frispark innan Johan Albertsson kan fastställa slutresultatet till 3-3 efter ett fint långskott, placerat i bortre gaveln. Detta efter att Mattias Änstgård fått med sig en passningsoäng genom en tåfjutt... ;o)

I det stora hela bra genomförd match, där vi verkligen ser att vi kan spela boll. Lite mer kyla och bättre beslut i de avgörande lägena så kan det bli ännu bättre!

Luftade lite nya spelare också som gjorde det bra! Niklas Kammarbo, Mattias Änstgård, Selim Idris & Taher Saleh fick känna på lördagens vindar på Avestavallen